tag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post4141844256444434199..comments2023-12-03T17:33:45.428+01:00Comments on Życiowe pasje: Ocet jabłkowyMałgorzata Kuchnia - Bioenergoterapeutahttp://www.blogger.com/profile/16073449275315770793noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-87299630088423073752016-08-17T07:48:51.661+02:002016-08-17T07:48:51.661+02:00Coś o tym wiem, czasem musi przyjść "ten"...Coś o tym wiem, czasem musi przyjść "ten" moment :)Małgorzata Kuchnia - Bioenergoterapeutahttps://www.blogger.com/profile/16073449275315770793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-33509691573443716762016-08-17T07:47:53.283+02:002016-08-17T07:47:53.283+02:00Ech z tą ekologią człowiek by chciał, a nie zawsze...Ech z tą ekologią człowiek by chciał, a nie zawsze się da.Małgorzata Kuchnia - Bioenergoterapeutahttps://www.blogger.com/profile/16073449275315770793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-22172594029619867422016-08-17T07:45:13.288+02:002016-08-17T07:45:13.288+02:00Dziękuję Paulinko, to prawda zamiast tabletki, któ...Dziękuję Paulinko, to prawda zamiast tabletki, która neutralizuje kwasy żołądkowe, przez co źle trawisz - ocet, który zakwasza żołądek i "klapka" do przełyku się zamyka - zgagi brak i trawienie dobreMałgorzata Kuchnia - Bioenergoterapeutahttps://www.blogger.com/profile/16073449275315770793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-27479074114295801262016-08-17T07:42:02.619+02:002016-08-17T07:42:02.619+02:00Małgosiu koniecznie :)Małgosiu koniecznie :)Małgorzata Kuchnia - Bioenergoterapeutahttps://www.blogger.com/profile/16073449275315770793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-27787610573790884072016-07-29T14:02:40.633+02:002016-07-29T14:02:40.633+02:00Nigdy nie robiłam. Może w końcu się skuszę i przeł...Nigdy nie robiłam. Może w końcu się skuszę i przełamię lenistwo :)Smak Mojego Domuhttps://www.blogger.com/profile/10253255424085806654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-49189339755749088962016-07-29T13:52:38.952+02:002016-07-29T13:52:38.952+02:00Ja używam octu jabłkowego od dawna – na początku p...Ja używam octu jabłkowego od dawna – na początku polegałam na kupnym, teraz robię go sama. Sklepowe pozostawiają wiele do życzenia, albo są drogie i dobre, albo tanie i kiepskiej jakości. A przygotowanie octu nie jest skomplikowane, trzeba tylko uważać, by jabłka nie zapleśniały. Idealnie byłoby, gdybyśmy używali owoców z własnego ogrodu położonego z dala od drogi, wtedy mamy pewność, że są w pełni ekologiczne : ) Domowa kuchniahttp://www.malinowynos.pl/articlenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-46256086708900087702016-07-29T12:42:23.713+02:002016-07-29T12:42:23.713+02:00Ciekawy przepis, jak i artykuł. Nie słyszałam o ty...Ciekawy przepis, jak i artykuł. Nie słyszałam o tych właściwościach octu i to naprawdę interesujące, że niweluje zgagę. Sam przepis też świetny, bo nigdy bym chyba nie wpadła na zrobienie octu sama :) W każdym razie nie od podstaw :)u rudej na talerzuhttps://www.blogger.com/profile/14474911171101333079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6586859038611147712.post-26533598303406786622016-07-28T21:40:31.650+02:002016-07-28T21:40:31.650+02:00chyba muszę wreszcie sama zrobić :) aż wstyd kupow...chyba muszę wreszcie sama zrobić :) aż wstyd kupować :)Małgorzata Kijowska|DayliCookinghttps://www.blogger.com/profile/16991461043306745253noreply@blogger.com